CATEGORII

CARDURI METAFORICE (53)

CĂRȚI (5)

KITURI CARDURI (11)

PRODUSE RESIGILATE (1)

PROGRAME DE INSTRUIRE (1)

PRODUSE

1001

190 RON
55 de carduri-povestiri. Descoperind 1001 de povesti Artistul canadian Andrée Pouliot a creat acest pachet minunat de carduri. 55 picturi delicate prezinta minunile si miticul Orientului.

Allegories

250 RON
70 carduri – imagini, care ne permit sa privim la ceea ce se intampla, sub un unghi nou Impresionat de lucrarile N. Alekseev, V. Kush, C. Tura, W. Blake, L. Ambrogio, G. Seurat, H. Vogel, H. Sierra, R.-М. Adcock, W. Girometti si altii

Anibi Inner Child

265 RON
Puterea vindecatoare a amintirilor din copilarie. Cea mai minunata persoana pe care o vei intalni vreodata este copilul care ai fost odata. Acesta este copilul interior - copilul tau interior.

Anima the Woman Story

245 RON
Setul de carduri contine 67 de carduri-imagini cu dimensiunea (9x13) Imaginile din acest set ne dezvaluie continutul identitatii feminine: mama, sotie, amanta, fiica, sora ...

Animal Children

240 RON
Implicati-va intr-o calatorie de legatura cu Animal Cards. Faceti cunostinta cu fidelitatea Vulpii, cu curajul Leului, abilitatile nocturne ale Bufnitei, rabdarea Testoasei, ambitia Vulturului, inocenta  Oii, obscuritatea Corbului si alte daruri fascinante ale animalelor.

Beauregard

225 RON
BEAUREGARD - 55 carduri-colaj (editie limitata, cutie neagra, imprimeu argintat) Colajele sunt picturi care includ alt fel de ilustratii decat picturile, aici nu pictura este esenta; functia colajului in sine este compozitia.

Bosch

240 RON
BOSCH - 65 carduri full-color (editie limitata, cutie neagra) Cu picturile sale, Hieronymus Bosch (ca.1450-1516) a creat un monument alcatuit din frici, sperante si fantezii ale Europei si erei medievale.

Carduri metaforice SELF

225 RON
Produsul este nou, in cutie. Fara folia de protectie . Spectrul de utilizare a cardurilor de asociere  SELF este foarte larg. Ele sunt eficiente în formarea unor orientări constructive de viață cu sens; dezvoltarea responsabilității personale pentru sine și pentru alegerile de viață; psihocorecția stimei de sine, a conștiinței de sine și a înțelegerii de sine; terapia fricii de intimitate și de singurătate. Dar obiectivul lor principal este dezvoltarea și corectarea identității, sprijinul în acceptarea propriei esențe personale, conștientizarea căilor constructive și a oportunităților de autoactualizare. Producator: SMALTA, Natalia Buravtsova