XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS

Featured
 • Featured
 • Accessories
 • Furniture

Carduri metaforice “Merlin. Ways of Wisdom”

200 RON
Ratacindu-ne printre caile optionale ale vietii, suntem cu totii dornici sa descoperim caile noastre speciale de intelepciune prin care gasim chemarea noastra si sa putem indeplini, in cea mai mare masura, asteptarile noastre de la viata.

The River

340 RON
Kitul "The River": un set de carduri terapeutice (60) + ghidul cu tehnici terapeutice, autor - Gali Salpeter (Norvegia) Kitul este compus din:

Contemplation. Emotion and situation cards. Men

230 RON
Barbatul in lumea sa...coexistand cu natura. Ce se intampla in viata lui? Ce ganduri si emotii are? Aceste carduri il vor ajuta sa exploreze lumea lui interioara intr-o forma sigura.

Ralf

180 RON
Setul de carduri metaforice Ralf contine 87 de carduri, dintre care: 26 imagini cu caini, 26 imagini cu pisici, 16 carduri-resurse, 12 carduri-cadouri si 7 carduri care reprezinta culorile curcubeului.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS SIMPLE

shirt-tab Fashion
Featured
 • Featured
 • Man
 • Woman

LIFE IS LIFE

220 RON
LIFE IS LIFE  Carduri metaforice de asociere.
Ideea inițială a fost de a crea carduri utilizabile pe scară largă, care să surprindă situațiile și condițiile frecvente în care ne regăsim noi, oamenii, și pe care noi, ca experți, le auzim adesea în sesiunile de terapie.
Cardurile LIFE IS A LIFE vor fi un ajutor pentru dvs. la fel și pentru clienții dvs. ca să reflecteze asupra vieții lor, să spună povești personale.

Kit Traume și Reziliență

430 RON
Kit Traume și Reziliență To cope (ENG) - a face față. Reziliență - capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (emoțional, economic șamd)

Roads

230 RON
Setul de carduri “Roads” este alcatuit din 67 de carduri, printre care sunt carduri-inceput, carduri-sfarsit si carduri-drumuri. Instructiunea este in engleza. Setul de carduri poate fi combinat si cu alte seturi de carduri metaforice Story and Therapy sau OH Cards.

Orca

70 RON
55 de carduri cu imagini despre viata balenei Orca Orca este un mamifer gregar al carui domiciliu este in multe mari si oceane ale Pamantului nostru.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ALTERNATIVE

Fashion
Featured
 • Featured
 • Man
 • Woman

Lydia Jacob

240 RON
LYDIA JACOB STORY - 55 carduri - colaje (editie limitata, cutie neagra) Artistul alsacian Raymond E. Waydelich face o pasiune din a combina obiecte gasite cu pictura si a crea piesele sale de arta in acest fel. Waydelich a creat cele 55 picturi de pe aceste carduri adaugand propriul simt al umorului, special surprins pentru aceste instrumente ‘de joaca’.

Personita

220 RON
PERSONITA – 77 Portrete de copii si tineri si 44 carduri situationale Cele 77 de portrete reprezinta copii si tineri din intreaga lume, din diferite culturi. Figurile situationale din cele 44 de carduri aduc miscarea, evocand propriile povestiri interioare despre grupuri si familie. Cardurile PERSONITA indeamna la joc si la asocieri din memorie sau create de fantezie, copiii si tinerii din intreaga lume devin vecini, prieteni, context in care comunica si leaga relatii interpersonale.

Teenagers

200 RON
72 carduriimagini, care ilustreaza diferite situatii din viata adolescentilor. Psiholog, specialist in lucrul cu cardurile de asociere , Natalia Buravtsova si pictorul Maria Mashtalir au creat un set unic de carduri metaforice de asociere TEENAGERS, care reflecta relatiile, trairile , emotiile, asteptarile, intentiile, specifice adolescentilor moderni.

Kit Contemplation Family

670 RON
Kitul contine 3 seturi de carduri terapeutice: "Contemplation. Emotion and situation cards. Women", "Contemplation. Emotion and situation cards. Men", "Child's hidden messages"
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS ARROWS PAGINATION

shirt-tab Electronics
Featured
 • Featured
 • Mobile
 • Smartwatches

Cope

210 RON
COPE - 88 de carduri – povestiri. De la criza la vindecare. COPE este produsul colaborarii a unui pictor rus cu un teraput israelit si un editor german. Imaginile conduc spre reprezentari interioare de sentimente de suparare si bucurie si spre impartasirea acestora.

Criza Solutie

220 RON
Cuvantul «criza», scris in limba chineza, este compus din 2 hieroglife : unul semnifica «pericol», celalalt — «oportunitate favorabila». Iar in una din traducerile din limba greaca, cuvantul "criza" inseamna "solutie".

Pictograme

200 RON
72 carduri – imagini simbolice stilizate care tin de diferite domenii ale vietii Psiholog, specialist in lucrul cu cardurile de asociere, Natalia Buravtsova si pictorul Maria Mashtalir au creat un set de carduri metaforice de asociere PICTOGRAME, reprezentand imagini stilizate pe diferite subiecte, usor de recunoscut.

Beauregard

225 RON
BEAUREGARD - 55 carduri-colaj (editie limitata, cutie neagra, imprimeu argintat) Colajele sunt picturi care includ alt fel de ilustratii decat picturile, aici nu pictura este esenta; functia colajului in sine este compozitia.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS WITH ICONS

Furniture
 • Furniture
 • Lighting
 • Accessories
 • Clocks
 • Cooking

Ecco

200 RON
ECCO - 99 carduri. Picturi abstracte pentru imaginatie fara limite. In italiana “ecco” inseamna “priveste, priveste!”; acest set de carduri a fost pictat de J.D. Ellis pentru a invita sa privim cu atentie la coluri, forme, modele.

Duet

265 RON
Cardurile metaforice "Duet" sunt un set unic care ne ofera o oglinda profunda si multicolora, cu ajutorul careia  putem vedea relatiile noastre in toata diversitatea lor.

Resilio

230 RON
RESILIO – 99 de carduri-imagini despre stres si rezilienta plus 44 de carduri cu animale Cele 99 de carduri imagini pot refl ecta stresul vietii de zi cu zi si pot dezvalui posibilitati pentru relaxare.

Anibi Inner Child

265 RON
Puterea vindecatoare a amintirilor din copilarie. Cea mai minunata persoana pe care o vei intalni vreodata este copilul care ai fost odata. Acesta este copilul interior - copilul tau interior.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS LOAD MORE PAGINATION

Featured
 • Featured
 • Lighting
 • Accessories

Claro

65 RON
55 carduri fara imagini. Cardurile CLARO au o parte colorata - ceruita si o parte fara imagini, neceruita - utilizatorul poate picta aceste carduri folosind creioane colorate, carioci, pensula sau alte materiale, cu scopul de a crea propriile picturi si desene care devin apoi instrumente de exporare sau de joaca, asemenea celorlalte seturi de carduri OH.

Orca

70 RON
55 de carduri cu imagini despre viata balenei Orca Orca este un mamifer gregar al carui domiciliu este in multe mari si oceane ale Pamantului nostru.

Raccoon

70 RON
55  de carduri  cu imagini despre Viata Ratonului Ratonii sunt mamifere curioase si jucause, originare din padurile Americii, de la sudul peninsulei Alaska pana in Argentina.

Quisine

100 RON
QUISINE - 55 carduri cu 110 alimente Oriunde este viata oamenii se bucura de preparatele culinare. Cu QUISINE utilizatorii devin bucatari.
XTEMOS ELEMENT

AJAX PRODUCTS TABS CAROUSEL

Featured
 • Featured
 • Cooking
 • Furniture