Accesarea și folosirea site-ului therapycards.eu implică acceptarea de către Dvs a termenilor și condițiilor. Vă rugam să citiți cu atenție informația de mai jos.Culorile pe care le vedeți pe laptop/tabletă/smartphone pot fi diferite de culorile reale ale produselor. Instrucțiunea pentru produs poate fi în engleză sau în romană. În cazul în care anumite produse nu sunt pe stoc, ne rezervăm dreptul de a vă propune un alt produs. Prețurile afișate pe therapycards.eu nu conțin taxele de transport. Aceste taxe vor fi afișate la finalizarea comenzii și, mai apoi, vor fi trecute separat pe factura fiscală. Comenzile în valoare de peste 800 lei sunt livrate gratuit pe teritoriul României.

Factura fiscală se emite conform legislației în vigoare din România și se expediază împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile vor fi procesate si predate curierului de luni pâna vineri între orele  08.00-17.00. Pentru comenzile cu plata ramburs sau online cu cardul bancar, livrarea se va face în 1-2 zile lucrătoare. Pentru comenzile cu plata prin transferul bancar, livrarea se va face dupa confirmarea plății (o copie a ordinului de plată se va expedia la adresa de email: contact@therapycards.eu)   

Conform legislației în vigoare, comanda facută pe therapycards.eu se consideră un contract între utilizatorii acestui site si SC Basarabex SRL și trebuie executată de către ambele părți. Aceasta înseamnă că SC Basarabex SRL se obligă să livreze produsele și serviciile comandate, iar utilizatorul se obligă să plăteasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile afișate pe site atunci cand considerăm că acest lucru este necesar, fără notificări în prealabil.

SC Basarabex SRL are contracte încheiate pentru astfel de servicii ca: servicii curierat, platforme de plată online, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca înainte de folosirea acestor servicii să cunoască și să accepte condițiile si termenii serviciilor.Toate imaginile produselor prezentate pe site au un caracter orientativ. Vă rugăm să citiți cu atenție descrierea pentru fiecare produs și să țineți cont că instrucțiunea pentru produs poate fi în altă limbă decât limba română. În cazul în care aveți nelămuriri, înainte ca comanda Dvs sa fie finalizată, vă rugăm să ne contactați la adresa de email: contact@therapycards.eu sau live pe chat, pentru orice clarificare. În cazul în care doriți să returnați un produs comandat, vă rugam să țineti cont că produsul poate fi returnat doar în ambalajul original (cutie si/sau folie). În cazul în care ambalajul este deteriorat, produsul poate fi returnat în termenii stabiliți de către legislația în vigoare iar cumparatorul își asuma obligațiunea de a achita taxa de transport pentru retur.  Pentru utilizarea therapycards.eu nu este neapărat nevoie să aveți un cont creat pe site. Însă crearea contului de utilizator vă poate aduce anumite beneficii.  

Pentru crearea contului de client e nevoie să furnizați informații veridice, actuale si complete despre Dvs, în funcție de specificațiile din formularele aferente și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet.

În cazul în care considerăm că această obligație nu este respectată, ne rezervăm dreptul să vă restricționăm accesul la serviciile noastre fără o notificare prealabilă.

Autentificarea ca membru pe acest site, implică alegerea unui nume de utilizator si a unei parole (sau generarea automată a acesteia). Păstrarea în siguranță a parolei de acces reprezintă responsabilitatea Dvs, iar consecințele oricărei activități desfăsurate prin folosirea parolei vă revin integral.

Sunteți de acord să ne comunicați imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizată sub numele Dvs de utilizator la adresa de email: contact@therapycards.eu Therapycards.eu se angajează să respecte confidențialitatea datelor personale ale clienților săi și nu va transmite datele personale către terți.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. În momentul în care doriți să cumparați online vi se vor solicita următoarele: adresa de livrare, adresa de facturare și modalitatea de plată.

Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de către therapycards.eu pentru a trimite utilizatorului confirmarea și livrarea comenzilor. Site-ul therapycards.eu și toate elementele acestuia (grafica, texte, fotografii etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare. Ca urmare a legislației în vigoare, therapycards.eu nu își asumă nicio responsabilitate în ceea ce privește:

 • întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorările, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar, care cad în sarcina firmei de curierat.
 • informațiile eronate furnizate de cumpărător. Acesta are posibilitatea corectării oricând a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta viruși prin accesarea acestei pagini web sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promoțional.
 • inconveniențele create de întreruperea accesului către site-ul therapycards.eu datorate furnizorului de servicii Internet (ISP).
 • conținutul sau natura site-urilor prin link-urile cărora un client ajunge pe therapycards.eu.

Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă în orice moment al procedurii de comandă din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori în informațiile despre produs, inclusiv prețul, oferta promoționala, produs resigilat.

Dacă intervin probleme la o comandă, vă vom contacta prin email sau telefonic.

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor termeni și condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fara a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.

SC Basarabex SRL

 • Adresa sediu social: Sat 1 Decembrie, Comuna 1 Decembrie, Strada 4, Nr. 18, România
 • Email: contact@therapycards.eu
 • Tel: 078 402 0 402
 • Nr. Reg. Com: J23/6621/2023
 • Cod fiscal: 34272921