Comenzile mai mari de 800 RON beneficiază de transport gratuit în România prin companiile de curierat Sameday, FANCurier, Cargus.
Pentru comenzile mai mici de 800 RON taxa de transport va fi calculată şi afişată în momentul plasării comenzii.
Comenzile vor fi procesate si predate curierului de luni până vineri între orele 8 şi 17.
Pentru comenzile cu plata ramburs sau online cu cardul, livrarea se va face în 1-2 zile lucrătoare.
Pentru comenzile cu plata prin transfer bancar, livrarea se va face după confirmarea plăţii (o copie de pe OP se va expedia la adresa de email : contact@therapycards.eu)
Livrăm în ţările U.E. si  non U.E. Costurile de transport vor fi suportate de către client.

Trebuie să ştiţi că pentru plata unui produs/serviciu prin intermediul Internetului se vor solicita informaţii legate de numărul cardului bancar cu care se va efectua plata şi data emiterii lui. În cazul în care aveţi deja un cont creat, trebuie doar să vă autentificaţi, urmând ca suma să fie debitata din contul dvs.

Pagina, unde vor fi introduce datele legate de cardul Dvs bancar, este una securizată si aparţine procesatorului de plăţi.
Plăţile cu carduri de credit/debit Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron şi MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizaţiile care asigură tranzacţiilor on-line un nivel sporit de securitate. „3-D Secure” asigură, în primul rând că, nicio informaţie legată de cardul Dvs nu este transferată către terţe părti sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele therapycards,eu sau pe serverele procesatorului de plăţi, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa şi MasterCard.

 Această modalitate de plată permite achitarea comenzii în momentul livrării. Taxa pentru procesarea platii la livrare: 5 lei. Plateste cu cardul online si evita costurile suplimentare. Vei plati in momentul in care comanda va fi livrata. Eliberarea chitanţei se va face de către firma de curierat.

 Dacă aveți un cont bancar deschis la orice bancă din România, puteți face o plată în lei prin completarea unui formular – “ordin de plată”. Sunt disponibile următoarele variante:

  1. La ghișeul băncii Dvs
  2. Emiterea ordinului de plată prin intermediul Internet sau mobile banking (unele bănci percep un comision pentru serviciul de Internet banking)

Un ordin de plată se completează cu următoarele: 

*Numele plătitorului și codul IBAN al contului din care se face plata, 

*Suma ce urmează să fie transferată 

*Numele beneficiarului și codul IBAN al contului în care banca Dvs va transfera banii. 

*Detalii referitoare la motivul plății (de ex. Nr. Factură Proformă)

Ordinul de plată pentru trezoreria statului (OPT) este un instrument de plată pentru efectuarea de plăți către și de la Trezoreria Statului. Ordinele de plată pentru Trezoreria Statului se utilizează de către plătitori astfel: persoane juridice și persoane fizice (agenți economici și alți plătitori). 

Cont:RO77TREZ4215069xxx018405 (Trezoreria operativa Ilfov)

În vederea efectuării plății prin OPT, vă rugăm să ne contactați la adresa de email : contact@therapycards.eu