WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

1001

170 RON
55 de carduri-povestiri. Descoperind 1001 de povesti Artistul canadian Andrée Pouliot a creat acest pachet minunat de carduri. 55 picturi delicate prezinta minunile si miticul Orientului.

Mom and Daughter

240 RON
Felicitari! Ai intrat in posesia setului de carduri metaforice “Mama si fiica”. Setul de carduri a fost creat pentru a solutiona problemele legate de separarea de figura parinteasca, identitatea feminina, educatia copiilor, crizele in relatiile cu mama.

Morena

220 RON
MORENA - 88 carduri-picturi si 22 carduri cu urme. Povestiri din Padurea Amazoniana MORENA ilustreaza jungla amazoniana si vietile unor oameni fericiti. Culorile calde si scenele de dragoste ghideaza utilizatorul in povestirea sau jocul sau.

Contemplation. Emotion and situation cards. Women

230 RON
Contemplation. Emotion and situation cards. Women Autor, pictor, designer - Marika Saard Cardurile pot fi utilizate pentru urmatoarele teme (dar nu se limiteaza doar la cele relatate) : Roluri Emotii "Eu-l" in diferite situatii Relatii Scopuri/obiective Lumea interioara si exterioara

Tandoo

230 RON
TANDOO – 99 carduri imagini si 44 carduri actiuni-semne despre viata de cuplu Cele 99 de carduri imagini descriu scene din viata cuplului, simbolizand sentimente, dorinte, nevoi, confl icte si modele de vindecare care apar in continuumul relatiei de cuplu.

Animal Children

240 RON
Implicati-va intr-o calatorie de legatura cu Animal Cards. Faceti cunostinta cu fidelitatea Vulpii, cu curajul Leului, abilitatile nocturne ale Bufnitei, rabdarea Testoasei, ambitia Vulturului, inocenta  Oii, obscuritatea Corbului si alte daruri fascinante ale animalelor.

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.