WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

1001

130 RON
55 de carduri-povestiri. Descoperind 1001 de povesti Artistul canadian Andrée Pouliot a creat acest pachet minunat de carduri. 55 picturi delicate prezinta minunile si miticul Orientului.

On Stage

220 RON
Ridicati cortina in teatrul vietii. Faceti cunostinta cu actorul principal, cu actorii pentru rolurile secundare, scriitorul creativ si directorul vostru interior. Ascultati cum multimea reactioneaza la miriadele de intrigi si acte: comedie, tragedie, drama complexa, povestiri simple de dragoste etc.

Claro

60 RON
55 carduri fara imagini. Cardurile CLARO au o parte colorata - ceruita si o parte fara imagini, neceruita - utilizatorul poate picta aceste carduri folosind creioane colorate, carioci, pensula sau alte materiale, cu scopul de a crea propriile picturi si desene care devin apoi instrumente de exporare sau de joaca, asemenea celorlalte seturi de carduri OH.

Pictograme

190 RON
72 carduri – imagini simbolice stilizate care tin de diferite domenii ale vietii Psiholog, specialist in lucrul cu cardurile de asociere, Natalia Buravtsova si pictorul Maria Mashtalir au creat un set de carduri metaforice de asociere PICTOGRAME, reprezentand imagini stilizate pe diferite subiecte, usor de recunoscut.

Personita

190 RON
PERSONITA – 77 Portrete de copii si tineri si 44 carduri situationale Cele 77 de portrete reprezinta copii si tineri din intreaga lume, din diferite culturi. Figurile situationale din cele 44 de carduri aduc miscarea, evocand propriile povestiri interioare despre grupuri si familie. Cardurile PERSONITA indeamna la joc si la asocieri din memorie sau create de fantezie, copiii si tinerii din intreaga lume devin vecini, prieteni, context in care comunica si leaga relatii interpersonale.

Kit Business and ArtTherapy

650 RON
Kitul Business&ArtTherapy este destinat atat specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, consilieri pentru dezvoltare personala, coach, traineri) cat si pentru utilizarea individuala.

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.