WOOCOMMERCE

5 STARS PRODUCTS

Products with all positive feedbacks

1001

130 RON
55 de carduri-povestiri. Descoperind 1001 de povesti Artistul canadian Andrée Pouliot a creat acest pachet minunat de carduri. 55 picturi delicate prezinta minunile si miticul Orientului.

Kit Business and ArtTherapy

650 RON
Kitul Business&ArtTherapy este destinat atat specialistilor (psihologi, psihoterapeuti, consilieri pentru dezvoltare personala, coach, traineri) cat si pentru utilizarea individuala.

Carduri metaforice PRIZMA

200 RON
Produsul este nou, in cutie. Folia de protectie deteriorata. Cu totii vedem aceeasi lume, dar fiecare persoana priveste aceasta lume prin intermediul unor lentile diferite, fie ca este ceva mostenit, fie ca este o alegere proprie. Care sunt lentilele dvs. de baza?

Prizma, Choose, Change

220 RON
Cu totii vedem aceeasi lume, dar fiecare persoana priveste aceasta lume prin intermediul unor lentile diferite, fie ca este ceva mostenit, fie ca este o alegere proprie. Care sunt lentilele dvs. de baza? Ce impact au ele asupra modului in care experimentati lumea? Cum influenteaza ele modul in care va priveste lumea?

Cope

210 RON
COPE - 88 de carduri – povestiri. De la criza la vindecare. COPE este produsul colaborarii a unui pictor rus cu un teraput israelit si un editor german. Imaginile conduc spre reprezentari interioare de sentimente de suparare si bucurie si spre impartasirea acestora.

Teenagers

190 RON
72 carduriimagini, care ilustreaza diferite situatii din viata adolescentilor. Psiholog, specialist in lucrul cu cardurile de asociere , Natalia Buravtsova si pictorul Maria Mashtalir au creat un set unic de carduri metaforice de asociere TEENAGERS, care reflecta relatiile, trairile , emotiile, asteptarile, intentiile, specifice adolescentilor moderni.

To set a product rating go to the desired product page and leave a comment for it with the maximum rating of 5 stars.